Kedvezményezett neve: Miháld Község Önkormányzata

A pályázati felhívás neve, kódszáma:
VP6-7.2.1-7.4.1.2-16, Külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő- és munkagépek beszerzése

A projekt címe, azonosító száma:
Önkormányzati utak karbantartásához szükséges gépbeszerzés Miháldon
projekt azonosító: 1826700248

A szerződött támogatás összege:
a projekt elszámolható költsége összesen: 11.046.963 Ft, támogatás összege: 9.942.260 Ft

A támogatás mértéke (%)
90 %

 

A projekt tartalmának rövid emutatása

A pályázatból beszerzésre kerülő eszközökkel Miháld bel- és külterületi útjainak hatékony karbantartása biztosítható. A fejlesztés hozzájárul a közfeladatok ellátásához, a település rugalmas üzemeltetéséhez. A projekt keretében Miháld Község Önkormányzata gépbeszerzést valósít meg. A településen 2300 hektáros területen lévő úthálózatot kell karbantartania az önkormányzatnak. A pályázatból 1 db SOLIS traktor és a hozzá kapcsolódó 1 db függesztett szárzúzó és 1 db függesztett vonólap kerül beszerzésre.

 

A SOLIS 90 LE Traktor a hozzá kapcsolható munkaeszközök lehetővé teszik az univerzális felhasználást. Az utak megfelelő karbantartás hiányában személyautóval nehezen járhatóvá válhatnak. A gazdasági célú ingatlanok megközelítése, az áruszállításhoz szükséges körülmények biztosítása, a dolgozók közlekedésének lehetővé tétele elengedhetetlen. A pályázatból beszerzésre kerülő eszközökkel a gazdasági célú ingatlanokhoz vezető útszakaszok hatékony karbantartása valósulhat meg, így azok megközelíthetősége zavartalan lehet. Az önkormányzati utak rendszeres karbantartása hozzájárul az utakról megközelíthető gazdasági ingatlanok fejlődéséhez.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma:

november 30.