Miháld 900 éves ünnepség

Miháld 900 éves ünnepségének regisztrációja

Miháld 900 éves ünnepségére szervezett rendezvény regisztrációs űrlapjának kitöltése után az ön által megadott e-mail címre egy válasz e-mailt küldünk. A regisztrációja csak a visszajelzés után lesz érvényes.

Kérjük, amennyiben mégsem tudna eljönni a rendezvényre, a mihald900@mihald.hu e-mail címen mielőbb jelezze részünkre. Miháldi lakosok a lakcímkártya és személyi igazolvány felmutatásával látogathatják a rendezvényt, számukra nem kell regisztrálni. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy jelen űrlap kitöltése csak a szabadtéri programok látogatását, illetve a kiállítások megtekintését teszik lehetővé, a 15:00-kor kezdődő Padlás című musical megtekintéséhez külön regisztrációs űrlap kitöltése szükséges, a miháldi lakosok számára is.

A regisztrációs űrlapot minden személy részére külön-külön kell kitölteni. Egy e-mail címről akár több regisztrációt is el lehet küldeni.

 

Regisztráció 

 

    A Beküldés gombra kattintva elfogadom a Miháld Község Önkormányzatának adatkezelési tájékoztatójában foglaltakat, melyet előzetesen a

    www.mihald.hu/onkormanyzat/adatkezelesi-tajekoztato

    oldalon elolvastam.