Kedves Látogatók!

 

  • Miháld 900 éves ünnepi rendezvénye nyilvános és ingyenesen látogatható. A jogszabályi kötelezettségeket betartva azonban a regisztráció szükséges (max. 1499 fő vehet részt a rendezvényen), mivel csak így kontrollálható a belépők száma.

 

  • Elindult a regisztrálás a 900 éves ünnepségre és a Padlás című musical előadásra. Többen jelezték már, hogy nincs e-mail címük. Ez nem lehet akadálya a részvételnek. Kérem keressék Önkormányzatunk munkatársait, segítünk a regisztrálásban.

 

  • Fontos tudnivaló: azok, akik visszaigazolást kapnak a Padlás című musical előadásra, a rendezvény napján (2021.08.14.) vehetik át a belépőjüket (Miháld, Fő u. 2.sz. Polgármesteri Hivatal előterében) 8.00 órától kezdődően 14.00 óráig bezárólag. Kérjük az időpont betartását, mert ezt követően már nem áll módunkban jegyet biztosítani. Köszönjük megértésüket!

 

  • Köszönetnyilvánítás: Antalics Dénesné óvodavezető asszony társadalmi munkát szervezett az óvoda és az iskola kerítésének lefestésére 2021.07.16-án.  Közel 20 fő szülő, nagyszülő eljött és segített ebben a munkában. Köszönjük szépen!!!

 

  • Társadalmi munkára felhívás: Hári Gábor főszervező várja azok jelentkezését, akik szívesen részt vennének a település csinosításában, az ünnepre való felkészítésében.

 

  • Az ünnepséget 9.30-kor hálaadó szentmisével kezdjük a templomban. Ezt követően 10.30-kor Szent Mihály szobor áldása következik a településünk központjában, a templom előtti téren. Ezekre a programokra nem szükséges regisztráció senki részéről sem. A további programok az iskola udvarán és a Művelődési Ház területén folytatódnak, ahova már csak a regisztráltak léphetnek be. Regisztrálásra csak előzetesen van lehetőség a honlapunkon 2021.08.13-án 12.00-ig. A helyszínen nem lehet regisztrálni. 

 

  • Rendezvényre való beléptetés:   2 helyszínen történik a beléptetés. 1 helyszín: az óvoda és az iskola között található kapunál. 2 helyszín: Művelődési Ház bejáratánál. A beléptető kapunál a vendégek (mindenki, kivétel nélkül) kapnak egy karszalagot. A karszalag felmutatásával ezt követően már korlátlanul tudnak mozogni ki és be a rendezvény területére.

 

  • A Padlás című musical nézőinek figyelmébe ajánljuk: az egyszerűbb és gyorsabb beléptetés érdekében először szíveskedjenek a színházjegyet átvenni a Polgármesteri Hivatal előterében. Itt azonnal megkapják a rendezvényen való részvételre jogosító karszalagot is. Így a beléptető kapuknál már csak a karszalagot kell felmutatni, sorban állás nélkül beléphetnek. Köszönjük!

 

 

Üdvözlettel: Gerő Sándor polgármester